Holbergsgatan 19, 168 49 Bromma
Islandtorget T-Bana
08-37 26 01
+46 72002 19 99
info@ekotekno.se
support@ekotekno.se

HP EliteBook 840(Ny Skick!)

HP EliteBook 840(Ny Skick!)
by

Produktinformation:

Processortyp: Intel Core i5
* Minnesstorlek: 4 GB
* Lagringskapacitet: 180 GB, SSD Hårddisk
* Skärmstorlek: 14 ”
* Upplösning: 1600 x 900
Operativsystem: Windows 10 Pro
Vikt: 1.58 kg
Grafikprocessor: Intel HD Graphics 4400

– Denna dator innehåller processor från Intel med konfliktfria mineraler.

Nu kan de anställda få en professionell följeslagare på resan. Den branschledande tunna och lätta datorn HP Elitebook 840 G1 är ultramobil både inom och utanför kontoret. Arbeta tryggt tack vare beprövad företagsteknik, säkerhet, prestanda och hanteringsfunktioner som uppfyller alla dina företagsbehov.

– Snygg och stark:

Det är dags att uppgradera till den avsevärt tunnare och lättare designen i HP Elitebook 840 G1 Ultrabook med mjuk ytfinish som ger en lyxig känsla.

Ta hjälp av den senaste generationens Intel-arkitektur och arbeta på topprestandanivåer med Intel Smart Response Technology för diskcache och utöka de totalt lagringsalternativen med en extra mini-card-SSD-enhet.

Docka datorn och få samma upplevelse som med en stationär dator med UltraSlim-dockningsstationen (tillval) som har en praktisk sidokontakt och två DisplayPort som ger stöd för flera bildskärmar.

– Solid säkerhet:

Se till att känslig information är i trygga händer. HP Trust Circles hjälper dig att skydda din data genom att säkerställa att endast utsedda kontakter har åtkomst till viktiga filer.
Skydda data, enheter och identiteter med HP:s krångelfria Client Security-portfölj, som omfattar HP Drive Encryption, HP Device Access Manager med Just In Time-autentisering och HP Secure Erase. Säkerställ smidig drift med stabila och konsekventa avbildningar, hanterade livscykelövergångar och globalt stöd för produktserier som du kan lita på.

Pris: 3900 Kr

Share

Recommended Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *